Stort oppmøte av unge løpere på Asker Skiklubbs klubbmesterskap 2013. Foto: Gjermund Gravir.

Stort oppmøte av unge løpere på Asker Skiklubbs klubbmesterskap 2013. Foto: Gjermund Gravir.

Pulserende liv i Asker Skiklubb

Asker Skiklubb har i årtier vært et mønsterbruk innen orientering. Om dette får vi stadig nye bekreftelser. - Aldri har det vært flere på klubbmesterskap og det gror godt blant barn og ungdom, opplyser Tommy Jauhojärvi til nettavisen OPN.no.


Så mange som 130 deltakere møtte opp på klubbmesterskapet i orientering da Asker Skiklubb inviterte til dette.

I tillegg er det ikke bare interne klubbaktiviteter og eksterne løp hvor det deles ut mesterskapsmedaljer og norgescuppoeng som lokker klubbens medlemmer til startstreken.

Også den viktige underskogen av små og mellomstore arrangementer får besøk av Askers løpere. Tommy Jauhojärvi forteller;

- I disse tider hvor det fokuseres så mye på at aktiviteten har gått ned så kan Asker i hvert fall si at det går motsatt vei, lyder meldingen, før Jauhojärvi fortsetter;

- Aldri har det vært flere på klubbmesterskap og det gror godt blandt barn og ungdom. Asker deltar også aktivt på lokale løp og hadde blant annet 70 stykker med på Drammensløpet sist helg.

Fortsetter nedenfor bildet
asker_klubbmesterskap_13_02_f_gjermundgravir.jpg
Folksomt på Asker Skiklubbs klubbmesterskap. Foto: Gjermund Gravir.

- 1 år før Asker arrangerer NM så er det stort engasjement og entusiasme i klubben, poengterer Tommy Jauhojärvi.

Slik forklarer han den gode oppslutningen:

- De gode resultatene og mange deltakere på løp er basert på godt rekrutteringsarbeid, gode treninger og ikke minst et godt sosialt miljø.

OPN.no kan for egen regning tillegg at Asker Skiklubb lørdag denne uken, altså i morgen, gjør nybrottsarbeide innenfor o-sporten gjennom å arrangere et 6-timersløp i orientering.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler