Trimtex satser fra Asker. F.v Trond Iversen, Bjarne Lutro og Mikkel Lund.

Trimtex satser fra Asker. F.v Trond Iversen, Bjarne Lutro og Mikkel Lund.

Trimtex satser fra Asker

-Trimtex selger klær til klubber og bedrifter over hele landet, men vi ser at det er et spesielt stort marked i østlandsområdet. Vi ønsker å sitte nærmere våre kunder, og kontoret i Asker vil bidra til det, sier daglig leder i Trimtex Tor Eivind Augland.


Bedriftsidretten bare øker og øker, og Trimtex opplever stor suksess med kolleksjoner spesielt tilpasset dette markedet. Trimtex har fra før hovedkontor i Lillesand og en avdeling i Sverige. Med kontoret i Asker vil Trimtex få større tilgang på bedriftskunder i det voksende markedet.

- Trimtex selger klær til klubber og bedrifter over hele landet, men vi ser at det er et spesielt stort marked i østlandsområdet. Vi ønsker å sitte nærmere våre kunder, og kontoret i Asker vil bidra til det, sier daglig leder i Trimtex Tor Eivind Augland.

Tidligere toppidrettsutøvere
Ved det nye kontoret sitter Trond Iversen, Bjarne Lutro og Mikkel Lund.

Trond Iversen har arbeidet for Trimtex i 2 år, og har ansvar for salg av teambekledning til skiklubber i Norge. I Norge er det over 300 skiklubber som trener og konkurrerer i klær fra Trimtex. Iversen har tidligere vært i verdenseliten i langrenn, og har blant annet flere seire i verdenscupen på merittlisten.

Bjarne Lutro er ansatt som ny selger på bedriftsmarkedet. Trimtex leverer teambekledning til mange bedrifter i Norge, deriblant PWC, Telenor, ABB, MøllerGruppen og NorgesGruppen. Lutro har erfaring med salg fra blant annet Intersport og Swix.

Mikkel Lund er ansatt som ny selger hos Trimtex, og vil ha ansvar for salg til orienteringsmarkedet. Lund har tidligere jobbet som elitetrener for orienteringsgruppa i Bækkelaget Sportsklub, og som lærer i biomekanikk ved Norges Idrettshøgskole. Mikkel Lund har også 15 års erfaring som toppidrettsutøver i orientering. Trimtex leverer klær til svært mange orienteringsklubber i hele verden, og sponser blant annet det danske og det sveitsiske landslaget.

Totalt har Trimtex 35 ansatte i Norge og Sverige.

Trimtex sin hjemmeside




Mulig relevante artikler