31,8 kilometer, pluss omveier og høydemeter

- Det var veldig morsomt å prøve noe nytt, sa eliteløper Erik Sagvolden, som var den som var nærmest å samle full pott i Vestmarka 6-timer nå i helgen.


- Jeg må ha vært rett i nærheten av den posten jeg manglet, men jeg var så sliten at jeg ikke klarte å fokusere skikkelig på kartet, poengterer Erik Sagvolden på arrangørens nettside.

- Ved å måle luftlinje mellom postene for Eriks trase, kommer man til 31,8 kilometer, og da har han løpt adskillige høydemeter og omveier i forhold til distansen, påpekes det fra arrangørhold.

Det var Asker Skiklubb som trakk i trådene for Vestmarka 6-timers - et arrangement hvor man kunne fange inntil 60 poster og få totalt 600 poeng. For Erik Sagvolden manglet altså bare én enslig post for å få full pott.

Det var så mange som 44 deltakere som ga seg i kast med denne ekstremt tøffe utfordringen i denne første utgaven av Vestmarka 6-timers - Noe som er nok en bekreftelse på at folk vil til skogs!

- Det var deltagere i alle aldre, fra de som deltok med familien, rett over skolealder, til pensjonister, aktive o-løpere, og andre med minimalbakgrunn fra o-idretten. Felles for alle var at alle syntes konseptet og konkurransen var kjemefin. Etter løpet fikk alle saft og vafler, samt premie til alle, skriver Asker Skiklubb på sin nettside.

Videre omtale og resultater




Mulig relevante artikler