anders_nordberg

Prisfesten fortsetter for Nordberg

Fair play-priser og den lange rekken av utmerkelser fortsetter for Anders Nordberg.


I forbindelse med 10Mila sist helg fikk Anders Nordberg fra Halden Skiklubb to priser. Det samme fikk de andre stafettheltene fra VM-stafetten i Ungarn, Thierry Gueorgiou og Michal Smola. De ble dobbelt hyldet i forbindelse med premieutdelingen søndag formiddag.

Først fikk de «Guldkotten», den fineste prisen fra «Skogssportens Gynnare» etterfulgt av en hederspris fra OK Tisaren for fantastisk innsats for orienteringssporten.

- Dette er veldig hyggelig. Spesielt er det mange som har gjort god jobb for orienteringssporten som har fått Skogssportens Gynnare-prisen. Den verdsettes høyt, sier Nordberg til NTB.

- Thierry, Michal og Anders sin innsats under VM i fjor er et prakteksempel på god fair play. De sloss om VM-medaljer når de avbryter konkurransen for å hjelpe en konkurrent som ligger alvorlig skadet i skogen, sier Christer Forsgren fra firmaet Stena Metall, som er sponsor for klubben OK Tisaren.

Svensken Martin Johansson fikk en pinne gjennom låret. De andre stoppet opp og hjalp ham, selv om de lå i teten og kjempet om VM-gull under stafetten i høst.

Nordberg fikk prisen som Årets forbilde på idrettsgallaen i januar i år, og er oppe i totalt sju priser/utmerkelser.

Nordbergs neste konkurranser er i forbindelse med EM-uttakingsløpene i Levanger 15.-16. mai. NM-sprint 13. mai prioriterer han bort siden han ikke satser på sprint.

(©NTB)



Mulig relevante artikler