O-festivalen på Raufoss i 2010. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

O-festivalen på Raufoss i 2010. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Oppfordrer til Fair Play på O-festivalen

Norges største o-arrangement oppfordrer alle deltagere til å vise Fair Play under helgens konkurranser. Les O-festivalens Fair Play-regler her!


Helgen 22.-24. juni er alle senger på Beitostølen opptatt av en o-løper. Over 2500 personer skal spise, sove og løpe innenfor et begrenset område. Arrangør og kontrollører har laget følgende Fair Play-regler for alle deltagere. Brudd på én eller flere av disse reglene kan føre til diskvalifisering.

Fredag skal all adkomst til arena skje korteste vei fra overnattingssted til fv. 51 (hovedveien gjennom Beitostølen sentrum) og derfra til arena. Det er ikke tillatt å bevege seg gjennom løpsområdet fra Beitostølen sentrum til arena.

Alle deltagere i eliteklasser og D/H15 og 16 skal være ute av løpsområdet til klokken 17.45. Etter det tidspunktet har deltagere i disse klassene som befinner seg på Beitostølen kun anledning til å oppholde seg på arena og på veien fra arena til start når de ikke løper. Dette er ikke til hinder for å ankomme Beitostølen etter klokken 17.45 så lenge anvisningene over følges så snart man ankommer Beitostølen.

Fredag skal hytteområder og forbudte gjerder (skigarder) respekteres. Det er mange hyttehager i områder som er markert med "hagegrønt". Løpere som krysser skigarder eller "hagegrønt" vil bli disket. Er du usikker- så sett deg inn i sprintkartnormen før du reiser til Beitostølen!

Hele helgen er det kun kartene i eliteklasser og D/H15 og 16 som samles inn etter målgang. Det er strengt forbudt å vise løpskartet til løpere som ikke har startet eller på annen måte dele informasjon om løypene. Det er heller ikke tillatt å ha kart fra tidligere oppe på arena før start.

Det er ikke tillatt for løpere å bruke PC, eller andre dataløsninger for å skaffe seg informasjon om tracking og kart/løyper før sin egen start- utover det som vises på storskjerm. Å surfe på mellomtider er tillatt.

Sett deg inn i- og følg arrangørens anvisninger. Les PM og annen informasjon, som er laget for å gjøre arrangementet bedre for alle deltagere.

Hele helgen er det mange deltagere på et begrenset område. Vis hensyn til andre deltagere, arrangører og andre besøkende på Beitostølen. Stress ned- og nyt et herlig o-terreng sammen med 2500 andre o-løpere!

Velkommen til fjells!

O-festivalens hjemmeside

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler