6 timer postjakt i Asker

- Det er satt ut 60 poster som kan oppsøkes i valgfri rekkefølge. Totalt 600 poeng er oppnåelig. Postene er gitt poeng i forhold til avstand fra startstedet og vanskelighetsgrad, lyder det i invitasjonen fra Vestmarka 6-timers orientering.


- Dette er et annerledes orienteringsarrangement enn det vanlige o-løpet. Her har du alene, som duo, lag eller familie 6 timer til å ta så mange poster du/dere klarer, og du oppnår poeng for avstand og vanskelighet i forhold til start og målstedet, Asker Skiklubbs hytte, Vestlia. Minst en pr. lag bør ha noe kartforståelse, men det er ikke noen krav, står det å lese når Asker Skiklubb inviterer til O-fest i skogene sørvest for Oslo.

Klokka 9, lørdag 24. august, er det opprop. Deretter har lagene 1 time på seg til å planlegge postjakta før startskuddet smeller kl. 10. I invitasjonen fortelles det fra arrangørhold at det er lite sannsynlig å klare å oppsøke alle postene, så deltagerne må gjøre sine beregninger utifra form og kartkunnskap, i forhold til hvilke poeng hver post gir.

Målgang er satt til klokka 16, men helt frem til 17:00 kan man passere målstreken. Vinduet fra 16 til 17 gir fratrekk i poeng.

Alt om Vestmarka 6-timers orientering


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler