thierry_gueorgiou_05

Thierry Gueorgiou: - Jo blir en kar å passe seg for. Han var sterk

I helgen gjestet Thierry Gueorgiou KM-stafett for Nord- og Sør-Trøndelag. Der møtte han Frol IL's talentfulle 18-åring, Jo Forseth Indgaard. Franskmannen ble fraløpt, etterpå var han mektig imponert over unggutten.


Det var i Forradalen i Nord-Trøndelag at verdensstjernen med drøssevis av VM-gull møtte unge Jo Forseth Indgaard på 1. etappe i KM-stafett.

– Jeg må bare innrømme at her var det vanskelig. Terrenget er svært forskjellig fra det vi har i Frankrike. Men jeg er her for å høste erfaring, og det er viktigere å ta VM-gull neste år enn å vinne stafetten her, forklarer Gueorgiou overfor Trønder-Avisa.

– De som mestret dette terrenget, holdt høy fart. Jeg måtte hele tida se meg for i terrenget og mistet tempo. Tunge myrer er heller ikke det jeg har trent mest på, men nå må jeg det, skal det bli suksess neste år. Jeg antar at det er noenlunde samme terreng som møter oss i Trondheim, poengterer Gueorgiou.

– Det var kjempeartig. Jeg hadde kanskje 3 5-sekundersbommer. Stort sett løp jeg rett i postene. På grunn av gaflinga visste jeg ingen ting hvordan jeg lå an, men jeg følte at det gikk veldig bra, forteller Jo Forseth Indgaard til Trønder-Avisa.

Hele intervjuet med Thierry Gueorgiou og Jo Forseth Indgaard, med bilde av de to gutta, samt sitater fra landslagstrener Øystein Kristiansen leser du i Trønder-Avisa på nett.



Mulig relevante artikler