679 arrangementer inn på OPN.no

Hele o-bevegelsen har en samlet jobb å gjøre med tanke på flere helgeløp inn på terminlista, men når OPN.no nå har oppdatert sin Google-kalender, er det nok en gang lett å slå fast at det jobbes utrolig bra i veldig mange klubber og bedrifter. Hele 679 arrangementer er nå nemlig lagt ut i høyre marg her på OPN.no.


I høyre sidepanel har OPN.no en rekke populære tjenester, blant annet diverse linksamlinger til siste nytt fra ulike nettsider, vi har også synliggjøring av leserkommentarer som en godt likt tjeneste og vi skal heller ikke glemme vårt uttrekk fra Eventor.

Eventor er et svenskutviklet system, i korte trekk for å holde styr på arrangementer, påmeldinger og resultater, som også er tatt i bruk her på norsk jord.

Svensker er generelt gjerne både glupe, løsningsorienterte og praktiske, så her er det naturlig nok innlemmet eksportmuligheter blant annet til et format som brukes av Google-kalender.

Dette betyr at du gjennom eksport-filteret i Eventor kan ta ut tilpassede løpsoversikter og gjøre de synlig på din klubbs hjemmeside dersom dere har Google-kalender som en del av nettsiden deres.

For nettavisen OPN.no som opererer både nasjonalt og internasjonalt er det et poeng å synliggjøre all norsk aktivitet i Eventor her på OPN.no.

Vi har derfor i dag eksportert fra Eventor alle forekomster som ligger inne for 2013. Totalt snakker vi om 679 begivenheter med smått og stort.

Disse finner du i høyre sidepanel (marg) her på OPN.no.

---

Hjemmeside for norske Eventor


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler