Selv NTNUI dropper Eventor

Vi er mange som håper at Norges Orienteringsforbund skal lykkes i å gjøre Eventor til stedet hvor alt som er av orienteringsløp samles, men nå i helgen har vi blitt vitner til at selv NTNUI - en av teknologiens absolutte høyborger, legger et orienteringsløp med over 300 deltakere utenfor Eventor.



I bunnen av resultatlista hos Brikkesys.no kan vi lese at Hu & Hei 2013 hadde 328 deltakere da konkurransen ble gjennomført lørdag.

Løpere, familie og slektninger søker seg til Eventor, gjerne via linkingen her på OPN.no, for å finne frem til startlister, resultater, fakta-informasjon etc.

Som journalist er jeg selv ofte ute etter resultater og ulik faktainformasjon rundt ulike arrangementer i embedets medfør.

I motsetning til en del andre journalister har jeg den store fordelen at jeg har hatt noen føtter inne i o-idretten helt siden 1976. Så selv om Eventor blinker Hu & Hei-tomt i mot meg, har jeg heldigvis noen idéer om hvor svar kan finnes.

Men det er naturlig nok ikke slik det bør være dersom o-sporten først skal investere store summer og ditto ressurser i et sentralt system.

Både NOF's generalsekretær og NOF's president har selv fartstid fra NTNU - Vi får håpe en av dem retter en høfflig henvendelse og spør hvorfor Hu & Hei - et arrangement med over 300 deltakere - er valgt å holdes utenfor Eventor.

Jeg er i alle fall spent på svaret - Og det er jeg nok ikke alene om!

Kanskje det vil hevdes at det er skolen NTNU og ikke klubben NTNUI som står som arrangør.., men et optimalt fungerende Eventor samler alt - uavhengig av hvem som arrangerer.

ps! Jeg tar i denne kommentaren forbehold om at det kan ha vært en teknisk feil som gjør at Hu & Hei ikke vises i Eventor (håper egentlig at det er det som er tilfellet).

Se også
4 timer og 12 minutter ga Hu & Hei-seier (OPN.no-oppslag fra årets Hu & Hei).

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør OPN.no


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler