Anders Tiltnes

Anders Tiltnes

Norgescupfinale i motbakkeløp med orienteringsløpere ved roret

Vi er kjempefornøyde og stolte over å ha fått norgescupfinalen, sier Anders Tiltnes. Sammen med resten av den O-løpende vennegjengen i Slevik IL står han bak Oslos Bratteste, i år med innlagt motbakke-finale.
Motbakkeløpet Oslos Bratteste


Oslos Bratteste så dagens lys høsten 2009. Da kjempet rundt 350 deltakere om å komme først opp fra Sørkedalen til Tryvannstårnet, via den bratte Wyllerløypa.

Norgescupen i motbakkeløp består av totalt syv løp. De seks innledende arrangeres i fylkene Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Nord-Trøndelag. I tillegg kommer altså Slevik IL’s Oslos Bratteste som årets grande finale.

- Det var en søknadsprosess hvor vi skrev litt om hva vi ønsket å få til. Blant 16 søkere totalt ble vi tildelt det ene norgescupløpet, forklarer løpsleder Tiltnes.

- Hva tror du dette gjør med deltakelsen?

- Vi satser i alle fall på mere enn 500 deltakere i år, men det store hårete målet er å komme over 1.000, smiler Anders Tiltnes som selv løper orientering for IL Tyrving.

Forrige sesong var det Øyvind Heiberg Sundby og orienteringsløper Guro Flatekval som vant norgescupen i motbakkeløp sammenlagt.

---

Oslos Brattestes hjemmeside.
Oversikt over løpene i norgescupen i motbakkeløp 2010.
Slevik IL's hjemmeside.




Mulig relevante artikler