fjell

Bakketrening for O-løpere

- Et ønske om treningsløp i forkant av Oslos Bratteste var blant tilbakemeldingene vi mottok etter fjorårets arrangement, opplyser løpsleder Anders Tiltnes. Motbakkeløpet Oslos Bratteste


Årets utgave av Oslos Bratteste går av stabelen 2. oktober. Arrangørene i Slevik IL har nå bestemt seg for å arrangere tre treningsløp i forkant av løpet. Disse vil bli arrangert 24. august, 7. september og 21. september.

- Vi har tro på at dette blir tatt godt i mot, forteller løpsleder Anders Tiltnes.

Joggesko til vinneren
Deltagerne på treningsløpene kan velge mellom individuell start eller fellesstart og det er påmelding ved fremmøte. Hvert enkelt treningsløp koster 50 kr, men det gir også 50 kr rabatt på påmeldingen til Oslos Bratteste. Påmelding til alle tre treningsløpene koster 100 kr. Vinneren av fellesstartene vil bli premiert med joggesko fra Saucony.

- Treningsløpene blir enkle arrangement hvor treningsutbyttet og forberedelser til Oslos Bratteste står i fokus. Vi vil gi veiledning på løpsteknikk, fysisk trening og skovalg foran Oslos Bratteste, sier Anders Tiltnes.

Ny samarbeidsavtale 
Oslos Bratteste, som i år er finalen i SALOMON Norgescup 2010, har nå sikret seg en samarbeidsavtale med Bixit. Avtalen kommer i tillegg til samarbeidsavtalene som er sikret med SEB, Trimtex, Saucony, Hagløfs og Maxim.

---

Pressemelding fra Oslos Bratteste.




Mulig relevante artikler