Nordberg blir Slevik-mann

Anders Nordberg skal fra 2011 løpe friidrett og terrengløp for Slevik IL. Anders Nordberg. Foto: Anne Margrethe Hausken.



En av orienteringsidrettens største løpere gjennom tidene, Anders Nordberg, skal fra 2011 løpe friidrett og terrengløp for Slevik IL. 

Nordberg løp i august inn til sølv i VM i orientering i Trondheim og har lenge vært helt i verdenstoppen. Med Slevik IL håper han på store resultater på nye arenaer.

- Jeg ser virkelig frem til å løpe friidrett for Slevik IL kommende sesong. Et viktig mål for meg fremover er å heve min fysiske kapasitet utenfor terrenget, og og jeg har allerede sett for meg noen gateløp kommende sesong, forteller Anders Nordberg.

Fra før har Slevik IL blant annet den ferske Norgesmesteren i maraton, Andreas Høye, i stallen. For Slevik ble det tidligere i år en seier i seniorklassen i Holmenkollstafetten og med to av Norges beste løpere i klubben er ambisjonsnivået skrudd opp.

- Vårt mål er å beholde posisjonen som en av Norges beste klubber å drive distanseløping i. Neste år satser vi på en topp fem-plassering i eliteklassen i Holmenkollstafetten, sier Sleviks leder Kjell Arild Karlsen.

Karlsen forteller videre at han er både stolt og rørt over å ha signert Nordberg til stallen.

- Vi er veldig glade for at en av Norges beste idrettsutøvere har valgt Slevik IL. Kvalitet, råskap, sunnhet og kunnskap er våre kjerneverdier og disse ser vi tydelig i Nordberg. Han passer perfekt inn i vår fremgangsrike klubb, avslutter Karlsen.

Slevik IL er også arrangør av det populære motbakkeløpet Oslos Bratteste.

---

Pressemelding Slevik IL.
Bilde: Anders Nordberg i Slevik-klær.
Foto: Anne Margrethe Hausken.




Mulig relevante artikler