Noe av det styggeste vi har sett

Orienteringsløpere får titt og ofte noen rift, skrammer, blåmerker, et kutt i ny og ne, og kanskje også et overtråkk fra tid til annen. Men en sjelden gang blir det noen virkelig stygge saker. Bildet på neste side viser noe som slett ikke ser bra ut - Så IKKE KLIKK DEG INN I SAKEN om du har lav tåleterskel for store sår.



Magne Haga er blant Norges aller beste juniorer både i orienteringsløypa og i skisporet.

Når han jakter poster er det i regi av Raumar O-lag, og det var i deres klubbdrakt han tidligere i september deltok under NM-uka i Asker.

På ski er han en del av regionlaget Team Veidekke Oslofjord, vi lar teamets Instagram-side fortelle resten i tekst og bilder:

For snaue to uker siden gikk Magne på en real smell!! Det var under NM i orientering at legg møtte steinblokk.. Resultatet ser dere på bildet. Til tross for trøkken fullførte Magne distansen, uvitende om hva som skjulte seg under strømpen på leggen hans! 14 dager senere er såret grodd og stingene skal tas😊 gutten har gjennomført masse alternativ trening, og det ryktes at han er blitt en råtass på stakemaskin😋 Maggie sier selv at han nå kan belaste beinet, og gleder seg til å gyve løs på treninga framover! Velkommen tilbake, kompis! 😉💪 du er rå!! #teamveidekke




Mulig relevante artikler