klokke

klokke

Kristiansand OK Elite får trenerduo

Kristiansand OK Elite har ansatt Ivar Haugen som assistent til hovedtrener Pascal Vieser. Ivar Haugen vil dermed få rollen som ”løpende trener”, siden han ennå ikke ønsker å pensjonere seg som o-løper på elitenivå, og ønsker å kjempe om plassene på stafettlaget til KOK.
Ivar Haugen. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.


Med ansettelsen av Ivar som assistenttrener har vi fått til en god modell, og som vil kompensere for de største utfordringene vi har hatt etter at Pascal flyttet til Sveits for ett år siden, sier Morten Hulløen, leder for KOK Elite.

Det er ingen tvil om at den største utfordringen det siste året har vært at vi ikke har hatt en trener til stede i det daglige treningsarbeidet, særlig i høst og vintersesongen. Derfor har derfor vært svært viktig for oss å finne en løsning med en trener som er bosatt i Kristiansand. Vi har derfor stor tro på at dette vil heve kvaliteten på treningene fremover.

Med Pascal som hovedtrener vet vi at vi har tilgang til en av verdens beste orienteringstrenere, og vi kan fortsette det arbeidet som har gitt KOK flere gode resultater de siste årene.

Ivars viktigste oppgaver vil være knyttet til gjennomføring av det daglige treningsarbeidet i Kristiansand. Pascal vil fortsatt ha ansvaret for treningsplaner og være lagleder på samlinger og de viktigste konkurransene, avslutter Morten Hulløen.

---

Pressemelding: Kristiansand OK.
Bilde: Ivar Haugen. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.




Mulig relevante artikler