Holger Hott best i finaleløpet

Tre små sekunder er ikke mye, men det er mere enn nok til å skille Holger Hott fra resten av startfeltet, slik resultatet ble under andre dag av KOK 2-dagers søndag.

Holger Hott brukte 55:11, mens Hans Gunnar Omdal fikk tiden 55:14 i den 7,5 km lange løypa for H21 under finaledagen av KOK 2-dagers 2014.

De begge løper for arrangørklubben Kristiansand OK, mens det var naboklubben Søgne og Songdalen OK som kunne juble for seier i damenes hovedklasse.

Der løp Irene Beate Øhrn Arnevik i mål til en tid på 66 minutter og 16 sekunder. Dermed var hun 89 sekunder foran IK Grane Arendal Orientering sin Christine Mikkelsen i løypa som målte 5,6 km.

ps! OPN.no gjør oppmerksom på at ovenstående tekst gjelder tider for søndagens løp isolert og ikke KOK 2-dagers samlet sett!