Kart og premie deles ut på neste løp

I dag har det blitt slik at juniorer og seniorer i hovedsak kun stiller i løp hvor Norges Orienteringsforbund har gitt løpet en "merkelapp", det være seg uttaksløp, norgescup eller nasjonalt mesterskap. I den viktige underskogen av småløp er brorparten av dem fraværende. Dette kan lett endres!



Det er faktisk forrige sesongs arrangører av norgesmesterskapet i nattorientering, altså Ås IL og O-forbundet, som skal ha æren for å ha kommet opp med løsningen for hvordan man skal trekke deltakere i kategoriene juniorer og seniorer "til neste løp".

Se bare hva de skriver på Natt-NM's hjemmeside, et arrangement som ble gjennomført 28. september:

"Medaljer for NM natt blir delt ut på Blodslitet den 19.10. For de seks første premievinnerne, blir det en enkel seremoni i forkant av Blodslitets premieutdeling i de respektive klasser. Resten av premiene fordeles til deltagere eller en representant for klubbene på løpet."

Hvorfor ikke ta den helt ut - Og med det si at kart med din løype og premier for helgens uttaksløp/norgescup/mesterskap mottar du på kommende ukes nærløp i området du bor. Uavhentede premier tilfaller arrangøren av nærløpet.

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør OPN.no


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler