daniel_hubmann_vm_lang_hode_08

Hubmann og Rollier fortsetter i KOK

Gullvinnere løper for KOK til 2011

Verdens beste orienteringsløper på herresiden de to siste sesongene, sveitseren Daniel Hubmann, skal løpe for Kristiansand OK også de neste sesongene. Det samme gjelder hans landsmann Baptiste Rollier, også han etablert løper på det sveitsiske landslaget.


- Det har vært viktig for oss å sikre kontinuitet i løperstallen noen år fremover, sier Morten Hulløen, styreleder i KOK Elite.

Hulløen forteller at det gjennom fornyede sponsoravtaler er sikret en økonomisk plattform for å kunne tilby et svært godt sportslig tilbud til løperne også de neste to årene.

- Det er derfor svært positivt for oss at både Daniel og Baptiste ønsker å løpe på KOK-laget også de neste to sesongene, understreker elitelederen.

- Både Daniel Hubmann og Baptiste Rollier har begge hatt nøkkelroller da Kristiansand vant 10Mila og Jukola. Samtidig er de to fine typer som bidrar svært positivt til klubben. De er begge med på å løfte kvaliteten på treningene, og er viktige for motivasjon og miljøet i elitegruppa, utdyper Morten Hulløen, som ser lyst på fremtiden for sørlandskluben.

- Dette gjør at vi bør kunne kjempe om seieren i de store stafettene også de neste årene.


Daniel Hubmann løper Kristiansand OK inn til sier under 10Mila 2008. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.




Mulig relevante artikler