Arne Tesli og IL Koll inviterer til løp.

Arne Tesli og IL Koll inviterer til løp.

Frister med ferdigtrykte kart på en torsdag

Når IL Koll inviterer til det andre løpet i Nordmarkskarusellen i Oslo torsdag kveld, tilbys original-kart med ferdigtrykte løyper, og løypene er satt av en av de historiske Tiomila-vinnerne.


- Vi vil gi løperne et best mulig opplevelse. Derfor vil vi bruke både original-kart og ferdig trykte løyper, sier Arne Tesli, leder i o-gruppa i IL Koll.

- Men koster det ekstra med ekte kart og påtrykte løyper?

- Nei, vi tar vanlig pris. 30 kroner for ungdom og 90 kroner for voksne.

Premie til alle
For de som deltar i Troll-løypa venter det også gull ved innkomst, og oslolaget håper mange barnefamilier kommer på løpet torsdag og får en smak på hva orientering er.

IL Koll har også O-gøy – barnetrening med mye lek og moro – hver torsdag for barn fra sju år og oppover. Oppmøtet er alltid på Kollhytta.

Dreven løypelegger
Om Koll håper på mange unge deltakere, håper de også at de drevne finner veien til Kollbanen og Norges kanskje mest brukte o-terreng øst for Sognsvann.

Om terrenget er velbrukt, venter det spennende løyper i terrenget.

Løypeleggeren er Bo Engdahl som var med og sikret Bækkelaget den første norske seieren i herreklassen noensinne på Tiomila i 1997. Kontrollør er Erik Paulsrud, som også var med på det historiske vinnerlaget, og som nå orienterer for Koll.

Hjemmeside Nordmarkskarusellen


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler