Arne Tesli og IL Koll inviterer til løp.

Arne Tesli og IL Koll inviterer til løp.

6,5 kilometer - 25 poster - topp utfordringer

IL Koll har 56 poster ute i skogen på kveldens arrangement i Nordmarkskarusellen. I langløypa vil det være 25 poster, men ingen skal trenge å tegne postene inn. Det er ferdigtrykte originalkart til alle uten noen ekstra avgift. De minste får gull i Trolløypa.


- Terreng og vegetasjon varierer og gjør at det blir både forskjellige utfordringer og mye moro. Så det er ikke for mange poster, sier arrangør Arne Tesli.

Løypelegger Johan Lunde frister med utfordringet tilpasset alle ferdighetsnivå og har mange løyper. Felles for de fleste er en del poster, for Lunde hatt noe i mot med å ta med seg mange flagg til skogen for å gjøre det riktig bra. Dette gjør at det blir lite stiløping under kveldens konkurranse, for i utkanten av Nordmarka ved Sognsvann går stiene særdeles tett.

I stedet for at løperne tegner på kart selv eller bruk av utskrifts-kart, tilbyr Koll ferdigtrykte løyper på originalkart. Osloklubben vil gi deltakerne en god opplevelse, og dette gjelder alle aldre. For de minste er Trolløypa ei småtrolløype hvor alle får premie.

Nordmarkskarusellen er en av kveldskarusellene i hovedstadsområdet, og alle kan komme og melde seg på samlingsplass en kort spasertur fra parkeringsplassen ved Sognsvann hvor det er merket fra den nord-vestre delen.

Start er fra klokka 16.30 til 18.30.

Mer informasjon om arrangementet


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler