Fjord-O forlenger fristen til onsdag kveld

OPN.no får vite at påmeldingssystemet ikke har spilt helt på lag med arrangørene av Fjord-O. Derfor er påmeldingsfristen utvidet til 13. juni klokken 23.59. - Ingen grunn til å nøle - meld deg på og opplev vakre Voss på sitt beste, lyder oppfordringen fra arrangørenes Owen Westergård.


- Grunnet tilbakemeldinger om problemer med påmeldingen i Eventor har vi valgt å utsett den ordinære påmeldingsfristen to dager, til 13. juni klokken 23.59, forklarer Owen Westergård.

Mer detaljert skal feilen i Eventor i følge arrangørene dreie seg om at for flere som har hatt problemer med å melde seg på har dette skyldtes manglende klubbtilhørighet eller andre problemer knyttet til klubb.

- For å løse dette ber vi i første omgang alle som har problemer om å melde seg på med Varegg som klubb. Send deretter en epost til 2012@fjord-o.no og varsle oss om dette, så tar vi saken videre derfra.

- Om det skulle være andre problemer er det også bare å sende oss en epost, så skal vi sørge for at ting løser seg, poengterer Westergård.

Fjord-O sin hjemmeside
ps! Fjord-O er det som tidligere het Nordvestgaloppen.
blog comments powered by Disqus


Retningslinjer for bruk av kommentarfunksjonen:
* Bruk vennlige ord og uttrykk.
* Personangrep tolereres ikke.
* Innlegg som etter skjønn går over streken risikerer sletting helt eller delvis.
* Innlegg som etter skjønn er uten konstruktiv mening risikerer sletting.
* OPN.no anmoder om at innlegg skrives under fullt navn.
* Anonyme innlegg har lavere terskel for å bli moderert/slettet.
* OPN.no avgjør etter egne vurderinger om innlegg skal modereres eller slettes.
* Brudd mot ovenstående kan føre til at brukernavn og/eller IP-adresse uten forvarsel stenges ute fra muligheten til å kommentere.


Mulig relevante artikler