Sørlandsgaloppen

Sørlandsgaloppen

Etter Hovefestivalen – Camp Hove

Bare noen dager etter at Muse, Massive Attack og de andre bandene på Hovefestivalen har dratt ut pluggen, overtar Camp Hove og unge O-løpere området på Hove leir på Tromøya.
Camp Hove 2010


- Sørlandsgaloppen Agder har diskutert hvordan vi kan utvikle Sørlandsgaloppen som et unikt tilbud til O-ungdom videre, sier daglig leder for Sørlandsgaloppen 2010, Jack Bjørnsen.

På Camp Hove, 9.- 11. juli, får ungdommene gode muligheter til å trene opp de O-tekniske ferdighetene som forberedelse til Sørlandsgaloppens konkurranser. Konkurranser som inneholder både sprint, mellomdistanse og langdistanse, også denne gangen med ledertrøyer og poengtrøyer i ungdomsklassene.

- Tromøya og Hove leir gir unike muligheter for ulike typer aktiviteter. Dette ønsker vi å benytte for å tilby et variert program for ungdommen, også utpregede sosiale aktiviteter, sier Bjørnsen videre.

Aktivitetspakken på Camp Hove inneholder sandvolleyball, klatrepark, beachparty, øyorientering og mye mer.

Påmeldingsfristen for Camp Hove, som altså er Sørlandsgaloppens ny tilbud for O-ungdom i alderen 13-20 år, er satt til 1. juni.

- Samtidig minner Jack Bjørnsen om at fristen for å bestille rom for overnatting på ”den vanlige” O-campen til Sørlandsgaloppen også er samme dato.

Mer informasjon
Camp Hove.
Overnatting / O-camp.




Mulig relevante artikler