Sørlandsgaloppen

Sørlandsgaloppen

Camp Hove
Sørlandsgaloppens ungdomsfest

- I starten av Sørlandsgalopp-uka arrangeres Camp Hove for alle ungdommer mellom 13 og 20 år. En ungdoms-O-camp med masse orientering og masse annet gøy, forteller arrangørene av Sørlandsgaloppen 2010.


Arrangørene av Sørlandsgaloppen forteller
Sammen med gamle og nye o-venner blir det muligheter for å teste grenser i Klatreparken, båttur, Sandvolleyball og andre sommerspill, beachparty / disko i tillegg til gode muligheter for topp orienteringstrening.

Du vil få mange tips for å beherske Arendalsterrenget foran de avsluttende løpene i Sørlandsgaloppen. Sørlandsgaloppen fortsetter med Trimtex Cup, Ledertrøyer, Poengtrøyer, fine premier og en speaker som har ekstra oppfølging av ungdomsklassene.

Aktivitetspakke
I aktivitetspakka inngår alle organiserte fellesaktiviteter, kart og nødvendige transporter.

Dette er foreløpig program:

Tirsdag 6.juli:
Treningsdag hvor du lærer deg Arendalsterrenget. To orienteringstekniske treninger i naboterrenget til aktuelt løpsområde Sørlandsgaloppen.

Ettermiddag - kveld Sandvolleyball og forskjellige småspill på Camp Hove-området.

Onsdag 7.juli:
To orienteringstekniske treninger på Tromøya. På ettermiddagen tester vi bl.a. grenser i Klatreparken. Gøyale gruppeoppgaver hvor samarbeid er stikkord. Dagen avsluttes med Beachparty/disko.

Torsdag 8.juli:
Formiddagen egnes til en kortere båttur med sprintstafett på Merdø. Gode bademuligheter, fiske og andre avslappende sommeraktiviteter. Båten tar oss tilbake i god til før starten på SprintPrologen.

Starten på SprintPrologen torsdag ettermiddag er både avslutningen på aktivitetsdelen av Camp Hove, og starten på neste fase av Sørlandsgaloppen 2010 med Trimtex Cup. Ledertrøyer og Poengtrøyer i spennende og utfordrende orienteringsløyper. Bli med!

Alt om Sørlandsgaloppen 2010




Mulig relevante artikler