daniel_hubmann

Daniel Hubmanns smertehelvete

Daniel Hubmann har de siste sesongene vært verdens beste O-løper. Men i år har det buttet litt. En achilles som gjorde at VM i Trondheim ble en lang vandring i smerter må ta sin del av skylden.
Daniel Hubmann. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.


Siste måneden før VM ble det mere sykling og bading, enn løping på sveitseren Daniel Hubmann, opplyser Skauposten.

I VM-finalene i Trondheim måtte den flerfaldige verdensmesteren løpe med lokalbedøvelse. - Mellom slagene var ikke foten til å stå på. Toppidretten er brutal, skriver Skauposten videre.

I nettopp Skauposten, som er klubbavis for Daniel Hubmanns norske klubb, Kristiansand OK, skriver hovedpersonen selv i sin VM-dagbok at han i forkant av VM's mellomdistanse var usikker på om han i det hele tatt var i stand til å løpe. Men løp gjorde han og i mål kunne han juble over en fin bronsemedalje.

- Jeg var veldig fornøyd med bronsen. Den reddet min uke, skriver Daniel Hubmann, som også fikk med seg bronse fra VM-stafetten.

By the way:
Også i den norske troppen var det løpere hvor smerter var en del av VM-hverdagen. Den siste mesterskapshelgen var det mellomdistanse og stafett. Etter hva OPN.no har latt seg fortelle måtte det intens behandling til av Anne Margrethe Hauskens legg for å få henne relativt helskinnet til start. Og i stafetten ble det som kjent VM-sølv på de norske damene.

---

Bilde: Daniel Hubmann inn til VM-bronse på mellomdistansen i Trondheim. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.



Mulig relevante artikler