VM skiorientering 2011 i Sverige

VM skiorientering 2011 i Sverige

VM i skiorientering starter tirsdag

Mesterskapet går i Tänndalen like øst for Røros. Arrangørene tilbyr bred live-dekning slik at du kan følge løperne nærmest ringside.


Norge må finne seg i å stille som "underdogs" etter resultatene tidligere i vinter. På jentesiden kan vi alikevel tillate oss å ha forhåpninger om individuelle medaljer, også av edleste valør, mens det på herresiden vil være en stor opptur med individuell medalje.

På stafettene er det i realiteten fire nesten jevnbyrdige nasjoner som kjemper om seieren i begge klassene. Men også her må gutta finne seg i å stille bakerst av de fire når forhåndsfavorittene skal rangeres.

På jentesiden er det tre helt ulike, men meget spennende jenter som peker seg ut på Norges lag. Marte Reenaas er i den absolutte verdenstoppen og ønsker seg aller helst et individuelt VM-gull. Stine Olsen Kirkevik er veteranen som ikke klarte å holde seg unna en spennende sesong med to mesterskap i nabolaget. Kan hun komme tilbake å ta en VM-medalje? Til slutt er det den råsterke junioren Barbro Kvåle med potensiale til noe kjempestort. Til sammen er de kanskje den aller største favoritten til et VM-gull i stafett.

Det skal uansett bli spennende å følge de norske farvene på dette VM'et.

Dette er VM-programmet
Tirsdag 22. mars - Sprint kl. 10:00
Onsdag 23. mars - Mellomdistanse kl. 10:00
Torsdag 24. mars - Miksstafett kl. 15:00
Lørdag 26. mars - Langdistanse kl. 10:00
Søndag 26. mars - Stafett kl. 10:00 

Link til Ski-o.com med en faktasak om VM 2011
Link til VM i skiorientering 2011

 




Mulig relevante artikler