Frontsiden på O-boka 2012.

Frontsiden på O-boka 2012.

O-boka større enn noensinne

– Årets utgave er den beste noensinne fordi den er mest omfattende når det gjelder antall og sider og mer bilder enn noensinne. Du får vite alt om det positive som skjer i norsk orientering, sier Vidar Benjaminsen.


O-boka er 32 sider tykkere enn noen gang før. Antall bilder er nesten 600. Det er over 30 kart fra inn- og utland og ikke minst mange historier om klubber og løpere i stor framgang.

- Årets utgave er den beste noensinne fordi den er mest omfattende når det gjelder antall og sider og mer bilder enn noensinne. Du får vite alt om det positive som skjer i norsk orientering, sier Vidar Benjaminsen.

Lesten er som tidligere år med dekning av alle store arrangementene for såvel ungdom og veteraner som de eldste - men det er mer klubbfokus og mange solskinnshistorier fra det ganske land.

- Les O-boka og bli enda mer inspirert i det daglige klubbarbeidet, sier Vidar.

Bakerst i den tiende utgaven av O-boka er det 20 sider resultathistorikk med de fremste norske resultater gjennom alle tider.

Boka er allerede ferdig fra trykkeriet og som vanlig vil det være salgsstand på Blodslitet i Fredrikstad. Den selges også i mange klubber, men om den ikke selges i ditt lag og du gjerne vil være med og selge den, er det bare å ta kontakt med Vidar Benjaminsen, telefon 93204790.

Også de tidligere utgavene er det mulig å få kjøpt, og det er godt tilbud på samlet kjøp av alle utgaver, men god interesse gjør faktisk at det snart ikke vil være mulig å få kjøpt alle tidligere utgitte bøker.

O-bokas hjemmeside www.o-boka.no




Mulig relevante artikler