Ivar Haugen. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.

Ivar Haugen. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.

Ingen TV-kjærlighet for frier Haugen

Han er en av svært få nordmenn som har slått Thierry Gueorgiou i o-mesterskap, han har vunnet 10Mila med KOK, han nyter gode dager på jobb i O-forbundet, men i den TV 2-sendte Jakten på kjærligheten ble orienteringsløper Ivar Haugen denne uka løpende utenfor ringen.



Dresset opp i olabukse og joggesko hadde Ivar Haugen, O-forbundets husskribent, denne uka ambisjoner om å gjøre sine hoser grønne i TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten".

Haugen har også tidligere vært i kontakt med "Jakten på kjærligheten". I yngre år hadde han en relativt kort periode hvor han arbeidet som journalist. Da intervjuet han en av de sentrale deltakerne i saken "Vinner i Bonderomantikk?".

Nå var det derimot Haugen selv som var på frierføtter og målet var å innynde seg hos Marianne i hennes speed date med 9 menn.

Blant konkurrentene var det folk med både glimt i øyet og utstråling, så for den 34 år gamle orienteringsløperen var det ingen lett match i vente.

Etter endt date ble alle 9 tatt med inn i et rom hvor de benket seg til. Deretter kom Marianne og leste opp navnene Stefan, Stian, Knut Halvor, Mikael og John.

Den nevnte kvintetten gikk videre, og som den observante leser registrerer blir det utover høsten altså ingen flere etapper i bonderomantikkens TV-stafett for Ivar Haugen og hans jakt etter de mange V'er - Volvo, villa, vov-vov og viv.

- Jeg er ikke så veldig overrasket, så jeg synes det er helt greit, grei erfaring, ja, sier Ivar Haugen, som faktisk har fag fra Landbrukshøyskolen på sin CV, direkte til Kari og Ola TV 2-titter etter å ha blitt dumpet i beste sendetid.

Om Haugen også legger turen innom Big Brother-huset, hvor det etter sigende visstnok blir napp for de aller fleste, for å hente greie erfaringer også der, var ikke noe TV-programmet ga svar på.




Mulig relevante artikler