Hyggelige august-tall for OPN.no

Som den eneste media-aktøren som ligger ekstra tett på orienteringsidretten er det hyggelig å registrere at det har vært en god vekst i trafikken på OPN.no i august 2012, sammenlignet med året i forveien.


Viktige trendlinjer som besøk, unike besøkende og varighet per besøk har i følge Google Analytics skutt i været i august i år, sammenlignet med samme måned i 2011.

* Besøkstallene har steget med 24 prosent.
* Det som definerer helt unike besøkende er opp 4,5 prosent.
* Sidevisninger er opp heftige 38 prosent.
* Varighet i tid per besøk har økt med 25 prosent.

Det kanskje mest interessante tallet er det som heter unike besøk. Dette måltallet havnet i august 2012 på 9.946 unike besøk, til sammenligning var det cirka 2.500 deltakere på O-festivalen i sommer (Norges største o-løp).

Tallene er ikke all verden i universiell målestokk, men de viser at en nisjekanal som OPN.no besøkes jevnt og trutt av folk som liker o-sporten og som i sum også setter pris på det innholdet som serveres på nettadressen www.opn.no.

nb! Rett skal være rett. I august 2010, med VM på hjemmebane og et langt på vei fullt ut bemannet OPN.no var tallene naturlig nok enda høyere enn hva vi opplever nå i 2012, men vi er som tallene viser nå langt høyere enn høsten 2011.

OPN.no's redaksjon benytter anledningen til å takke alle som linker over til OPN.no i en eller annen form!

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler