Hele NM-byen sperret

- For boende på Dag Bondeheim gjelder at man fra lørdag morgen kl. 05.00 ikke kan gå ut av huset annet enn langs anvist vei til karanteneområdet for kvalifisering, heter det i arrangørenes informasjon dagen før NM-sprinten.


- Fra lørdag morgen er hele Skien sperret for NM-deltakere med unntak av kjøreveier til parkering i Bygarasjen, samt angitte gangtrasér.

Slik innleder arrangørene av lørdagens NM i sprintorientering sin beskrivelse.

Spesielt for beboere på et bestemt hotell er det ekstra viktig å være våkne. Følgende er sakset fra mesterksapets nettside fredag ettermiddag:

- For boende på Dag Bondeheim gjelder at man fra lørdag morgen kl.05.00 ikke kan gå ut av huset annet enn langs anvist vei til karanteneområdet for kvalifisering. Denne ruten går nordover Prinsessgata og Liegata og videre østover mot Brekkeby VGS (lilla rute)

- Etter endt kvalifisering kan man gå tilbake på Bondeheimen korteste vei fra arena evt langs grønn rute dersom man velger å dusje/hente saker i karanteneområdet etter målgang kvalifisering. Finaledeltakere må følge grønn stiplet rute fra Bondeheimen til karanteneområdet for finalen. Man må være registrert i karanteneområdet senest kl. 13.45.


Det er i denne forbindelse lov å spørre seg om det er slik at o-idrettens minst viktige øvelse har blitt den mest ressurskrevende og mest spesielle øvelsen å arrangere.

Uansett, arrangører og deltakere ønskes av nettavisen OPN.no all mulig lykke til - Vi alle får samtidig håpe at det ikke er tilfeldigheter som avgjør resultatlista i norgesmesterskapet i sprint 2013!

Kilde: Denne artikkelen på Sprint-NM's nettside


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler