Ulf Forseth Indgaard underveis i VM-uttaksløpet over langdistanse  i Hønefoss og Ringerike 2012. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Ulf Forseth Indgaard underveis i VM-uttaksløpet over langdistanse i Hønefoss og Ringerike 2012. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Frol - Ingen over, ingen ved siden

Nok en gang har den nord-trønderske Levanger-klubben Frol IL prestert på et nivå som viser at de er en av Norges aller beste klubber. Denne gangen kom beviset på dette i fredagens Trondheim Open.

Under dag 1 av Trondheim Open ble det fredag løpt sprint. Selv uten klubbens supersprinter, Lars Skjeset, var Frol IL's løpere ikke snauere enn at de løp inn til trippelseier.

Aller raskest var lillebror Forseth Indgaard. Han slo sin VM-uttatte (på sprintdistansen) storebror med 31 sekunder. Deretter fulgte Håvard Vassenden 5 små sekunder etter.

Til alt overmål ble det 3. plass i dameklassen til Frol ved Gøril Rønning Sund. Her var det et av vårens sterke navn, Bækkelagets Nikoline Ekeberg Schjerve, som vant, mens Gøril var under ett halvt minutt etter.

Om ikke dette var nok har Frol også en 5. plass blant herrene gjennom Johan Asphjell Bjørnaas.

Og som nevnt, Frols dyktige VM-løper, Lars Skjeset er ikke blant navnene i resultatlista.