NM-GULL til Frol og Trollelg

Det ble trøndersk hjemmeseier ved henholdsvis Frol og Trollelg under junior-NM i orientering søndag. - Jeg visste ikke om hun var sliten eller om det var lureløping, sa Frols ankerkvinne Mathilde Rundhaug etter målgang.



– Utrolig stas. Å vinne NM-stafetten på hjemmebane er noe helt spesielt, jublet ellers så sindige Andreas Sølberg etter å ha avgjort den tette duellen med Kongsbergs Sindre Sandven i Trollelgs favør på siste etappe.

– Dette har vi satset på og trent mot i 3-4 år, sa lagkamerat Trond Einar Moen Pedersli, som innledet på beste måte ved å være først til veksling på 1. etappe. Ove Baardsgård hadde hånd om 2. etappe.

Varegg og Frol spurtet om bronsen, og Sindre Ø. Deisz og Stian Sundsvik var likt over mål slik at det ble delt tredjeplass.

I kvinneklassen avgjorde Mathilde Rundhaug for Frol i gullkampen mot landslagskollega Gunvor Hov Høydal og Fossum.

– Jeg følte at jeg var litt sterkere enn Gunvor i dag, men jeg visste ikke om hun var sliten eller om det var lureløping, sa Rundhaug.

Hun kunne defilere over mål sammen med lagvenninnene Line Sundsvik og Eirin Svanøe Hafstad. Trioen vant sølv i fjor og oppgraderte søndag til gull.

Fossum fikk sølv og Asker bronse.

Komplette resultater med etappetider


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler