Snill arrangør lot Øystein slippe minuspoeng

Øystein Jaren Samuelsen var maksimalt uheldig da han 19. mai løp pOeng-o fra Fjellseter ved Trondheim. Men med Mor Go'hjerta som arrangør ble det vist nåde.



Vi lar Øystein Jaren Samuelsens ord beskrive den gripende historien:

- Veldig artig trening. Her gjelder det å ta flest mulig poeng på 45 min. Postene gir poeng tilsvarende postkoden, ganget med en aldersfaktor. Kommer man i mål for sent, får man minuspoeng (20 minuspoeng per påbegynte minutt over 45 min), innleder han beskrivelsen av løpet i sitt digitale kartarkiv.

Deretter følger masse bla, bla, bla, bla om enkeltposter, før Samuelsen på raust vis lar oss alle få ta del i den nervepirrende avslutningen;

- For øvrig var jeg ganske sprek i dag; holdt bra fart. Til tross for 3-4 min tapt på 50/51, nådde jeg mål med et par minutter til gode. MEN: Mål var ikke der. Mål var flytta til klubbhytta. Dessverre var jeg ikke til stede da den beskjeden ble gitt. Rota rundt der i halvannet minutt, før jeg konkluderte med at mål måtte være flytta opp til klubbhytta. Burde egentlig ha skjønt det med en gang, men jeg var så sliten... Dermed kom jeg litt for sent i mål. Slapp likevel minuspoeng, ettersom jeg hadde vært i mål med god margin hvis jeg hadde visst om flyttingen.

Når personer av typen Mor Go'hjerta (Anna Nilsen fra Jevnaker og senere Oslos arbeiderstrøk) trekker i trådene hos arrangørene ender altså det hele svært så lykkelig, selv for de som ikke får med seg konkurransens rammebetingelser.

* Se kart, løype og veivalg, samt hvor mange poeng det ble på Øystein Jaren Samuelsen via denne linken.

For flere kart, løyper og veivalg anbefales linkene øverst i høyre sidepanel her på OPN.no - Se nedenfor overskriften "Siste Veivalg".
 


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler