Anders Tiltnes

Anders Tiltnes

Slevik-gjengen sikter høyt:
- Målet er topp 5 i Menn Elite

Med en suveren seier i Menn Senior sikret orienteringsløperne i Slevik IL opprykk til eliteklassen i Holmenkollstafetten. Men gutta bak motbakkeløpet Oslos Bratteste ønsker å klatre videre.


- Stafetten gikk over all forventning og vi løp omtrent 2.5 minutter bedre enn i fjor og satte dermed ny klubbrekord. Dette er et resultat vi er veldig stolte over, forteller Anders Tiltnes i Slevik IL til OPN.no.

Vinnertiden deres i klasse Menn Senior var 51:31, hele 1:04 foran OSI Friidrett.

Slevik IL, som utelukkende består av orienteringsløpere, har nå som mål å bite fra seg i Menn Elite neste år. Tiden i år hadde holdt til en 13. plass i eliteklassen.

- Målet vårt for 2011 er en topp 5 plassering i Menn Elite. Det vil bli knalltøft, men vi har vist at det meste er mulig så det er et mål vi vil jobbe hardt for, sier Tiltnes, som samtidig passer på å reklamere litt for Slevik IL's løp Oslos Bratteste, som i år er tildelt norgescupfinalen i motbakkeløp;

- Vi er veldig motiverte for å arrangere en av Norges flotteste løpskonkurranser og håper på stor deltagelse av både mosjonister og eliteutøvere den 2. oktober. Påmeldingen er allerede åpen og frem til 30. juni er det redusert startkontigent.

---

Slevik IL's hjemmeside.
Oslos Bratteste.




Mulig relevante artikler