tommel_opp

Skiensjuniorer til topps i multisport

I slutten av september så Porsgrunn OL Multisport dagens lys. To unggutter fra naboklubben Skien OK innkasserte seieren. - Det var faktisk 3 O-løper-lag i topp, forteller Thore Kornmo til OPN.no.


Porsgrunn Orienteringslags Thore Kornmo var co-arrangør da O-laget prøvde seg som multisportarrangør, mens svenske Henrik Wennerstrand var primus motor.

Kornmo forteller at konkurransen startet med en prolog hvor det var fri postplukk, basert på et kart man først fikk tak i etter å ha klatret opp en låvevegg.

- Deretter var det 12,5 kilometer sykling med innlagte orienteringsmomenter og så cirka 2,5 kilometer med padling i en delvis gjengrodd elv og med to poster, sier Kornmo til OPN.no.

Men det stoppet ikke der. For etter padlingen skulle det sykles ut til et O-løp over 5 kilometer, hvor det blant annet var poster plassert ut i septemberkalde vann.

- Hel til slutt var det en 1,5 kilometer lang epilog, bestående av en hinderløypa hvor det blant annet skulle krypes gjennom vannrør, sier Thore Kornmo.

For vinnerlaget The Bloodthirsty Monkey Pimps tok den strabasiøse turen drøyt to timer. Og bak det utradisjonelle team-navnet finner vi Sjur Borge Hovi og Tobias Solli - begge til hverdags O-løpere i Skien OK.

---

Alt om Porsgrunn OL Mulitsport, inkl. bilder, video, resultater osv.




Mulig relevante artikler