MultiBøen fikk ikke brukt potensialet



For en drøy måned siden sørget Christian Wiig Bøen for at Kristiansand OK fikk en optimal start på 10Mila gjennom å føre sørlandsklubben inn til 7. plass på åpningsetappen.

Siden den gang har han blant annet imponert gjennom å vinne det 21 kilometer lange terrengløpet Sommerskogløpet på hyggelige 75 minutter.

Siste uka i mai tilbrakte han i Sveits for å ta del i den spennende og utfordrende multisportkonkurransen The APEX race 2011.

Det gikk ikke helt som forventet. Årsak: Wiig Bøen og en av hans makkere var nemlig betydelig sterkere enn lagets to svakeste ledd.

30 timer ut i den 3-4 dager lange konkurransen er det game over for laget.

Christian Wiig Bøen forteller på sin nettside;

- Ferdig med sykkeletappen er vi ikke før kl 16. Da er vi 2 timer for sene til "cut-off", og får nå status som "unofficial". Det var ikke helt som vi har tenkt oss. 2 på laget er såpass slitne at lagkaptein Thure tar ansvar og vi bryter racet. Vi kunne fortsatt, men hadde ikke blitt rangert i listene. Jeg er redd valget var det rette, selv om det var forferdelig surt og kjipt.

- Fryktlig skuffende å ha brukt såpass mye tid og penger på dette også kommer man ikke lenger enn 30 timer. Og knapt 1/4-del av løypa. Det er en tom følelse..

Se mange flotte bilder og les hele Wiig Bøens rapport i saken "The APEX race 2011" på Sportschristian.blogspot.com.




Mulig relevante artikler