Rått av Martin Johansson i Ivar Formos Minneløp

Den tidligere VM-medaljøren i orientering, Martin Johansson, var fullstendig overlegen i det 16 km lange Ivar Formos Minneløp i Oslo lørdag.


Nå fokuserer den svenske 28-åringen, som bor i Holmenkollen, løper for IL Tyrving, går på ski for IFK Mora og studerer ved UMB fullt og helt på langrenn.

Men vi skal ikke så mange årene tilbake i tid for å minnes hans bravader i o-løypa, deriblant VM-bronser i sprint både i 2007 og 2008.

I dagens Ivar Formos Minneløp ble det soleklar seier i et høstgrått vær foran blant andre flere orienteringsløpere.

- Er du i kjempeform?

- Det kjennes som jeg er i god rute, men jeg vet ikke om formen er så veldig bra når det gjelder løping. Det blir mye ski og rulleski for tiden, så jeg kjente det i leggene utover i løpet i dag, sier Martin Johansson til nettstedet Langrenn.com.

- Hva med løypa og forholdene?

- De var bra for en orienteringsløper. Det var klissvåt og litt glatt. Spesielt over trebroene var det veldig glatt, men heldigvis var det ikke så mange av dem.

- Du brukte kanskje orienteringssko med metalldubber?

- Jeg kunne nok gjerne hatt o-sko, men jeg løp ikke med det, svarer han.

- Hvordan var løpsutviklingen?

- Jeg løp i vei i mitt eget tempo og etter cirka 1 kilometer fikk jeg luke til de andre. Jeg trodde kanskje de drev med lureløp og at de ville komme tilbake etter hvert, men jeg så ikke noe mer til dem, sier Martin Johansson.

Resultater og hele intervjuet med Martin Johansson i saken "Suveren Martin Johansson i krevende Ivar Formos Minneløp" på Langrenn.com.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler