Anders Nordberg ved runding i Blodslitet 2012. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Anders Nordberg ved runding i Blodslitet 2012. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Nordberg favoritt i Formo-løp

- Løpet går mye på sti, jeg tipper det blir en orienteringsløper som vinner. Anders Nordberg er påmeldt, så han er nok en av favorittene, sier Carl Peter Tønseth.


- Ivar Formos minneløp går på sti og grusveier i flotte områder av marka. Løypa har 3 skikkelige stigninger og går mye på sti som favoriserer o-løperne og de gode stiløperne. Underveis kan en nyte utsikten fra Vettakollen, Frønsvollen og Skjennungen og på veien tilbake går løypa forbi Lynhytta ved idylliske Åklungen, heter det i invitasjonen til løpet.

Ivar Formo var i sin tid, 70-tallet, blant verdens beste både i orientering og langrenn.

- Det er ingen store skinavn blant de påmeldte, nå er de alle ute og går i alpene, sier Carl Peter Tønseth i arrangørklubben Lyn Ski til Langrenn.com.

- Løpet går mye på sti, jeg tipper det blir en orienteringsløper som vinner. Anders Nordberg er påmeldt, så han er nok en av favorittene, legger han til.

- Etter Blodslitet i Fredrikstad forrige lørdag (orienteringsløp på 24,7 km, red.anm.) har jeg vært syk hele denne uka. Jeg fikk meg en liten løpetur på onsdag, men nå er jeg fortsatt litt usikker på om jeg stiller til start, sier Anders Nordberg til samme nettsted.

Hele intervjuene leser du i saken "Ivar Formos Minneløp slår an" hos Langrenn.com.

Alt om Ivar Formos Minneløp på arrangementets hjemmeside


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler