Noen av Nydalens mange ungdommer jubler her sammen med landslagsløper Mari Fasting etter at de har vunnet Ungdomskonkurransen i Norwegian Spring 2013. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Noen av Nydalens mange ungdommer jubler her sammen med landslagsløper Mari Fasting etter at de har vunnet Ungdomskonkurransen i Norwegian Spring 2013. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Nydalen vant Ungdomskonkurransen

For 2. år på rad stakk ungdommene fra Nydalens Skiklub av med sammenlagtseieren i Norwegian Springs Ungdomskonkurranse. I premie vant de en helaften med o-stjerna Mari Fasting. Disse 48 lagene kapret poeng.


Nettavisen OPN.no sakser følgende forklaring fra arrangørenes nettside:

---

Ungdomskonkurransen er en spennende lagkonkurranse for klassene D/H 10, D/H 11-12, D/H 11-12 N, D/H 13, D/H14, D/H 15, D/H 16, D/H 13-16 C og D/H 13-16 N.

Alle løpere som fullfører disse klassene bidrar med 1 poeng til sin klubb.

I tillegg er det, for klassene D/H 13, D/H14, D/H 15 og D/H 16, mulig å kapre 2 ekstrapoeng i konkurranse med Halden Skiklubbs eliteløpere.

Med bakgrunn i historiske data fra fra 2009 og 2010, estimeres ”eliteløper-tiden” tilhørende de respektive klasser.

”Eliteløper-tidene” og et prosentmessig tidstillegg vil dermed danne grunnlag for kravet som ungdomsløperne konkurrerer mot
.

---

Så mange som 48 klubber, hvorav 47 norske og 1 svensk, sanket poeng.

Aller flinkest i poengjakta var, i år som i fjor, Nydalens Skiklub. Tidligere år har Fossum IF (2009) og Kongsberg OL (2010) vunnet konkurransen.

Nærmest hovedstadsklubben i år kom den ene av de to arrangørklubbene, Halden Skiklubb. Deretter finner vi Kongsberg Orienteringslag på 3. plass.

Vinnerne får en premie mang en klubb nok kunne tenke seg, det vanket nemlig en helaften med Mari Fasting, hvor hun holder foredrag for klubbens løpere, til laget øverst på seierspallen - altså Nydalens Skiklub.

---

Alle poeng i Ungdomskonkurransen
Norwegian Spring, SOL-renningen
Varteig i Østfold - 21. april 2013


Resultater Ungdomskonkurransen i Norwegian Spring 2013.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler