Lars Ole Klavestad er klar for utstilling i Fredrikstad. Foto: Privat.

Lars Ole Klavestad er klar for utstilling i Fredrikstad. Foto: Privat.

Mellom Klavestads linjer

Orienteringsløper, kartmann og tusenkunstner Lars Ole Klavestad sveiver fredag i gang sin salgsutstilling i Fredrikstad. - Denne gang handler det i stor grad om møter mellom mennesker, gjerne i forunderlige situasjoner i og under trærne, sier Klavestad til OPN.no.


- Snart markeres snurrealismens 10-års-jubileum med en større salgsutstilling i Gamlebyen i Fredrikstad, forteller Lars Ole Klavestad.

- Utstillingen har fått tittelen «Mellom linjene» og åpnes førstkommende fredag 7. september klokka 19. Den holder åpent fram til søndag 23. september, legger han til før han fortsetter;

- 50 nye bilder er klare for utstilling. Denne gang handler det i stor grad om møter mellom mennesker, gjerne i forunderlige situasjoner i og under trærne. Min befatning med skogen og disse herlige menneskene har nok hatt stor påvirkning på kunsten.

- Snurrealismen som kunstart er jo også i stor grad inspirert av høydekurvene og den eksakte og renslige måten å gjengi et landskap på. I kombinasjon med sine fyndige titler er dette bilder til å bli i godt humør av.

- Så derfor er o-folket velkommen til Fredrikstad for en kulturell oppladning før NM. Jeg kan bekrefte at det har gitt gull rundt halsen ved flere anledninger tidligere.

Bildet bærer navnet "I skogen skulle være fest" og er laget er Lars Ove Klavestad.
Bildet ovenfor er laget av Lars Ole Klavestad og bærer tittelen "I Skogen skulle være fest".

«Mellom linjene» er for øvrig festivalutstilling for den store litteraturfestivalen «Ord i grenseland». Utstillingen åpnes av varaordføreren i Fredrikstad.

Viste OPN.no's lesere forresten at det er Lars Ole Klavestad som denne uka legger siste hånd på verket på Blodslitet-kartet nord i Fredrikstadmarka. Så det er mye på én gang om dagen for tusenkunstneren. I tillegg er det en annen stor begivenhet som nærmer seg.

- Neste kart etter det blir faktisk mitt kart nr. 100, smiler Klavestad.

Nedenfor følger plakaten for utstillingen - derunder link til Klavestads hjemmeside

Hjemmeside for Lars Ole Klavestad


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler