Lars Ole Klavestad

Lars Ole Klavestad

Lars Ole Klavestad inviterer
til kunstutstilling på Soli Brug

- Førstkommende lørdag åpner jeg min utstilling på Soli Brug. I den forbindelse har jeg lyst til å invitere O-løpere til en kulturell opplevelse i Østfold på tampen av sesongen, forteller multikunstner og orienteringsløper Lars Ole Klavestad.Lars Ole Klavestad


Lars Ole Klavestad forteller videre:

Årets juleutstilling åpner lørdag 21. november kl. 12. Da kan publikum få se 35 av mine siste bilder stilt ut for salg. Denne gangen i litt større formater, men i sin vanlige ”snurrealistiske” stil med fargerike, underfundige og fornøyelige historier og titler. Tegneteknikken og linjeføringen som brukes ved fremstilling av O-kartenes høydekurver er helt sentral i bildene.

Fortsetter nedenfor bildet
Lars Ole Klavestad

Erfaringsmessig bruker mange o-løpere å dukke opp på utstillingene, så velkommen også til Soli Brug. Flere andre kjente kunstnere, deriblant Ludvig Eikaas og Elling Reitan stiller også ut. Utstillingen er åpen hver dag (12-19) fram til søndag 6. desember. Det er et trivelig sted med mange gamle bygninger, ruiner og med muligheter for servering. For treningsivrige ligger for øvrig Soli Brug like i utkanten av Trøsken ILs kart ”Isebakketjern”, men heller ikke langt unna Fredrikstad SKs kart ”Høydal” og ”Veum”.

Soli Brug ligger på nordsiden av E6 ved Sollikrysset (avkjøring nr. 9) mellom Råde og Sarpsborg. Stedet var i sin tid Nord-Europas største sagbruk, men i dag er Soli Brug et kjent galleri hvor det avholdes utstillinger to ganger i året. Utstillingene varer i to uker, og besøkes av rundt 15.000 mennesker fra hele Østlandet.

Fortsetter nedenfor bildet
Lars Ole Klavestad

---

Lars Ole Klavestads hjemmeside
Soli Brugs nettside

---

Bilde og grafikk i artikkelen er levert av Lars Ole Klavestad




Mulig relevante artikler