Fisk

Fisk

Ny bok fra Lars Ole Klavestad:
- TA DET FOR GOD FISK

- Også i år har jeg laget en ny snurrealistisk bok. Den bærer tittelen "TA DET FOR GOD FISK". Om det er synfaringen av årets Blodslitet-kart ute i skjærgården som har vært inspirasjonen vet jeg ikke, men i alle fall handler den om det våte element, forteller Lars Ole Klavestad til OPN.no.
Ta det for god fisk. Illustrasjon: Lars Ole Klavestad.


- Her er både Topografisken og Geografisken tegnet og beskrevet med stor inspirasjon fra høydekurvene. Premiehaiene i Åpen klasse får også sitt, og det samme gjør alle Slappfiskene som ikke deltar i sesongavslutningen i Fredrikstad, humrer Klavestad.

Mens det i fjor dreide seg om fugler for Klavestad, i boka "ALLE FUGLER SMÅ DE ER", er det altså fisk i år.

Utgiveren forklarer;
- Jeg har lagt hodet i bløt og malt og laget "vitenskapelige" beskrivelser av blant annet Barnål, Bolighai, Børshai, Demografisk, Dopa pir, Dysleskfisk, Ekkofisk, Filosofisk, Fotografisk, Fotsålen, Gladlaks, Grafisk, Gravlaks, Guri malla, Hakkespette, Hardrokker, Hellefisk, Helsetrøye, Helvetesild, Kald fisk, Karpe diem, Kirkespir, Klippfisk, Kryddermorter, Lei sei, Lodde stemningen, Narkohai, Nilfisk, Ortografisk, Rakfisk, Rollerskate, Saltlake, Shanghai, Sik, Skjærsild, Slukørret, Sprengt torsk, Stoppenål, Surkål, Sylskarpe, Teakolje, Tybring Gjedde, Vegguer, Uflaks, Uskarpe og Yggdrasild.

Fortsetter nedenfor grafikken
Ta det for god fisk. Illustrasjon: Lars Ole Klavestad.

- Fjorårets "ALLE FUGLER SMÅ DE ER" ble populær i o-løperkretser. Hele opplaget solgte ut i løpet av to måneder, slik at også den er tilbake i redesignet utgave med alt fra Bæremeisen og Gapatrosten til Sirupsnipa og Snømåka. Begge bøkene er på 115 sider og er en lekker blanding av kunst og underfundig humor hentet fra vårt biologiske mangfold, sier mannen bak den kreative pennen.

OPN.no-rabatt
- Begge bøkene koster kr. 298,- pr. stk. Til OPN's heldige lesere kan jeg i forbindelse med Blodslitet tilby dem for kr. 250,-, opplyser Lars Ole Klavestad avslutningsvis.

Send e-post med kodeordet "Blodrabatt" til lars.ole@klavestad.com innen fredag 15.10. Oppgi navn, klubb, hvilken bok, samt henvisning til tilbud på OPN. Da får du boka/bøkene levert på Blodslitet (evt. sendt i posten hvis du ikke skal dit).

---

Mer om boka "TA DET FOR GOD FISK" på Klavestad.com.
OPN-omtale av "ALLE FUGLER SMÅ DE ER" fra 2009.




Mulig relevante artikler