O-boka 2011.

O-boka 2011.

Hvor lenge skal Lundanes satse?

I O-boka avslører Olav Lundanes hvor lenge han har tenkt å satse. Thierry Guoergiou forteller hvor mye han bommet totalt i løpet av VM, og som vanlig er det mye bredde med bilder av mange unge orienteringsløpere. I år er det flere bilder enn noen gang.


O-boka er en god blanding av elite og bredde i alle aldre, og selvfølgelig er det med litt om alle de norske sommerløpene samt et par utenlandske. I tillegg dekkes alle mesterskap og større arrangement nasjonalt og internasjonalt.

– Årets utgave av O-boka er den niende i rekken, og den dekker alt du ønsker å vite om 2011-sesongen, forteller Vidar Benjaminsen.

På Blodslitet lørdag 15. oktober slippes boka, og det vil være en salgsstand. I tillegg vil boka være til salgs i mange klubber.

Som vanlig er det tatt bilde av de som var med på O-landsleiren. Nesten alle som deltok i lagkonkurransen under O-festivalen er det også foto av i O-boka. Antall bilder har aldri vært flere. I den niende utgaven av årboken om norsk og internasjonal orientering er det 600 bilder. Antall kart er 40.

Antall sider er 200 i A4-størrelse. Boka er innbundet med hardcover.

Fra alle kretser er det en eller flere sider. Blant det faste stoffet fra hvert distrikt er det en oversikt over kretsens klubber og utvikling i medlemstallet. Hvordan er din klubb plassert i kretsen? Samtlige kretsmestre på langdistansen er også med på kretssidene.

Les også om de tre omstridte utgavene av VM-kartene med utsnitt av hvert av dem. Du kan selv komme fram til hvilket kart du helst ville ha løpt VM med.

Prisen er som de siste årene 390 kroner, og alle de ni utgitte utgavene kan kjøpes for 990 kroner.

---

O-bokas hjemmeside
ps! Utgiverne melder at de har litt problemer med opplasting på O-Bokas hjemmesider. Det gjelder da også årets bok i nettbutikken. De regner med at dette retter seg i løpet av en ukes tid, og at folk i mellomtiden kan bestille boka via e-post: erik.borg@gmail.com




Mulig relevante artikler