Trond Einar Pedersli fra Hovedløpet 2010.

Trond Einar Pedersli fra Hovedløpet 2010.

Første års junior leder Trondheim Sprintcup



Etter at de fire første delkonkurransene i Trondheim Sprintcup er gjennomført er det Trond Einar Pedersli fra OL Trollelg som har sanket flest poeng.

Førsteårsjunioren er kjent for sine lange ben og sterke sprintegenskaper. Fjorårets Hovedløp i sprint rundt Kristiansten festning i Trondheim vant han med overlegen margin i H16-klassen.

Trondheim Sprintcup nærmer seg finalen, og det er klubbkamerat Bård Nonstad som ligger på andreplass sammenlagt, med Wing OK’s Chris Forne på tredje plass. Poengkonkurransen beregnes, etter det OPN.no erfarer, ut fra beste tid i herre- og dameklassen uansett hvilken klasse man løper i.

Unge Pedersli har i alle fire konkurransene vært blant de aller beste, i tøff konkurranse med mange landslagsløpere fra NTNUI-miljøet og Frol IL. Juniorene Yngve Skogstad, Frol, og Simen Olafssen, Freidig, har også løpt meget bra, noe som viser at det holdes et høyt juniornivå i midt-Norge innenfor sprintorientering.

I dameklassene er det seniorene som dominerer med en suveren Elise Egseth, Wing, fulgt av Gøril Rønning Sund, Frol, og Pavla Udrzalova, Wing. Damer junior ledes av Jorunn Kvakland, Freidig.

Gårdagens løp ble vunnet av henholdsvis Olav Johannes Deelstra, NTNUI, og Elise Egseth. I den innlagte klubbkonkurransen er det Byåsen IL som topper sammenlagt.

Finalen med klassevis jaktstart arrangeres 12. mai på Saupstad skistadion med OL Trollelg som arrangør.

Link til Trondheim Sprintcup




Mulig relevante artikler