VM Frankrike 2011.

VM Frankrike 2011.

Øystein Kvaal Østerbø drar til Sverige

Etter 14 år i Wing OK har Øystein Kvaal Østerbø nå bestemt seg for å bytte til IFK Lidingö. Kvaal Østerbø flytter til Stockholm og skal samtidig jobbe for klubben i kontorene til Lidingöloppet.
Øystein Kvaal Østerbø.


Kan IFK Lidingö hjelpe Øystein Kvaal Østerbø til en etterlengtet seier på VM-sprinten i Frankrike neste år. Foto: Erik Borg - www.o-boka.no

Kvaal Østerbø gjorde våren 2009 ferdig sin master ved NTNU og fokuserte året etter på VM i Trondheim. Nå vil han derimot ha forandring og har bestemt seg for å flytte til Stockholm.

Her vil han være med på å styrke IFK Lidingös allerede sterke staffetlag. Lidingö vant tidligere i høst Smålandskavlen.

Kvaal Østerbø gjør selskap med andre nordmenn som allerede er i klubben, blant annet Anders Skarholt som var med å vinne Smålandskavlen.

IFK Lidingö har også et sterkt trenerteam med blant annet Anders Gärderud, som er tidligere olympisk mester på 3000 meter hinder. Gärderud er en av de som skal hjelpe Kvaal Østerbø til å nå sitt mål i 2011, å vinne VM-sprinten i Frankrike.

Nyheten ble annonsert på hans nylanserte blogg tidligere i dag. Siden Kvaal Østerbø gjorde ferdig studiene på NTNU for over et år siden, er den gamle populære hjemmesiden hans, som lå på skolens server, radert bort av studiestedet. 

For tiden er Kvaal Østerbø i Kina hvor han deltar i den kinesiske versonen av Tour de Ski. På tourens første dag tok han en 27. plass.

Link til Øystein Kvaal Østerbøs nye blogg
Link til IFK Lidingö SOK  




Mulig relevante artikler