Sun

Sun

Bilder og kart fra Andalucia O-Meeting

OPN.no gir deg bilder og kart fra forrige helgs løp i Andalucian O-Meeting i Spania - med håp om inspirasjon i en tøff norsk vinterperiode.
barbate-2011-stranden-foto-vidar-benjaminsen



Tettstedet Canos de Meca der løpene og treningssamlingen i Andalucian O-Meeting ble avholdt. I bakgrunnen ligger terrenget tett inntil.

Andalucian O-Meeting bestod av tre løp. Rogaining (score-o) lørdag, langdistanse søndag og mellomdistanse (beach-o) på mandag. I forkant av løpene var mange norske og utenlandske klubber og trente i naboterrengene. Temperaturen sist uke lå mellom 15-25 grader på dagtid, og ned mot 1-7 grader nattestid. Det er lyst fra kl. 8 - 19.30 i slutten av februar.

barbate-2011-terreng-foto-vidar-benjaminsenTerrenget i Barbate består av furuskog både med og helt uten undervegetasjon.

barbate-2011-kuer-foto-vidar-benjaminsenNoen få kuer som beiter i terrengene sørger for å holde buskas fremkommelig selv om det ser tett ut. Dette er et typisk område med grønne streker på kartet - god sikt, men nedsatt løpbarhet.

barbate-2011-rogaining-johan runesson-kart-liteKart fra Rogaining-øvelsen. Klikk på kartet for hele området med veivalgene til herrevinner Johan Runesson fra Sverige. OBS! Stor fil.

barbate-2011-havard-lucasen-foto-vidar-benjaminsenHåvard Lucasen, Ås-UMB, løp godt på Rogaining-løpet, men hoppet over en post (kode 71 på vei fra 81, se kartet over). Midtveis på strekket mente han at han var på vei mot 31 og la om kursen. Dermed kom han i mål i god tro, før han umiddelbart oppdaget feilen og måtte ut igjen. Dermed falt han et godt stykke ned på listen.

barbate-2011-sostrene-narum-foto-vidar-benjaminsenMjøs-O hadde en stor kontingent på plass i Barbate. Søstrene Narum fra Vallset/Stange OL, gjorde det spesielt bra på mellomdistansen, der Marte (til høyre) vant damenes juniorklasse, mens Eldbjørg ble nummer tre.

barbate-2011-kart-langdistanse-liteKartutsnitt fra langdistansen. Klikk på kartet for hele løypa til klasse Damer junior. OBS! Stor fil.

barbate-2011-natt-o-foto-vidar-benjaminsenBarbate-områdene egner seg også veldig godt for nattorientering. Her fra en treningsøkt der Lillomarkas østerriker Helmut Gremmel forklarer Per Harald Havnen Johansen.

barbate-2011-surfing-foto-vidar-benjaminsenAtlanterhavskysten sør i Spania er et mekka for surfing. Denne gjengen var relativt upåvirket av at det samme dagen var beach-o med nærmere 700 orienterere på stranden innenfor.

barbate-2011-marius-bjugan-foto-vidar-benjaminsenMarius Bjugan, Halden, stempler i den gamle båten som var postdetalj på beach-o-løpet. Bjugan ble nummer syv på mellomdistansen.

barbate-2011-gaute-hallan-steiwer-foto-vidar-benjaminsenGaute Hallan Steiwer, Lillomarka, hopper inn for stempling. Gaute ble nummer åtte på løpet.

barbate-2011-helen-palmer-foto-vidar-benjaminsenHelen Palmer, Wing OK, gjorde et godt løp på mellomdistansen og ble nummer fire og beste ikke-Halden løper. Se også Palmers hjemmeside for en fin reportasje fra Andalucian O-Meeting.

Link til Andalucian O-Meeting med kart og resultater
Link til artikkel på Helen Palmers hjemmeside

 




Mulig relevante artikler