Runa Fremstad, Larvik, vant Craft cup sprinten i Sandefjord 2011.

Ai, ai - for noen juniorer

Silva Junior Cup er den svenske varianten av norgescupen. I likhet med seniorenes Elitserie var det også for Silva Junior Cup konkurranser ved Husqvarna i Småland i påskehøytiden.

I den knallharde langdistansen søndag 1. påskedag løp Raumars Eskil Kinneberg inn til 3. plass. Bare 36 sekunder ga han fra seg til svenske Richard Ohlsson som toppet resultatlista i eldste juniorklasse.

Mandag var Kinneberg hakket vassere plasseringsmessig og løp inn til 2. plass på mellomdistansen, kun slått av franskmannen Lucas Basset som leder H20 i Silva Junior Cup ganske klart etter fire konkurranser.

3. og 2. plass til Eskil er konge, men den norske dronningen i Husqvarna-land kunne notere seg for en overlegen seier.

På mellomdistansen mandag var nemlig Larviks Runa Fremstad i særklasse og vant yngste juniorklasse med ikke mindre enn 76 sekunder.