Innbydende terreng under Veteranmesterskapet 2012 i OK Moss sin regi. Arrangørfoto.

Innbydende terreng under Veteranmesterskapet 2012 i OK Moss sin regi. Arrangørfoto.

Veteranmesterskapet med lukt av svidd gummi

- Vi kan tilby et flott terreng og nytt kart til Veteranmesterskapet. Kartet er selvsagt nytt siden området ikke er brukt til orienteringsløp tidligere, forteller løpsleder Ola Bækkevold til OPN.no.


Moss Orienteringsklubb har en rekke terrengmessige godbiter i sin portefølje. Blant disse skal terrenget for årets Veteranmesterskap inngå.

Det er en spent, men fornøyd løpsleder Ola Bækkevold fra OK Moss, som ønsker velkommen til Veteranmesterskapet 8. og 9. september i skogen rundt Varna Kart Ring i Våler.

- Vi kan tilby et flott terreng og nytt kart til Veteranmesterskapet. Kartet er selvsagt nytt siden området ikke er brukt til orienteringsløp tidligere. Terrenget er detaljrikt og hovedsaklig småkupert, men også litt skråli. Det er ganske åpent og løpbarheten er god, sier han.

Fra gokart til o-kart
Samlingsplass er lagt til "Varna Kart Ring" som er KNA Varnas bane for gokart, men denne helgen blir det mest o-kart.

- Anlegget er ideelt for oss med stor parkeringsplass helt inntil samlingsplassen, opplegg for bobiler og campingvogner, garderober og kafeteria. Og så ligger det midt i skogen, får OPN.no opplyst.

- Vi håper derfor at mange finner veien hit til Veteranmesterskapet og minner om at påmeldingsfristen går ut i løpet av mandag 3. september, avrunder Ola Bækkevold.

Veteranmesterskapets hjemmeside

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler