gammel_mann_med_lupe

Ros og ris for Veteranmesterskapet

- Er dagens løpsopplegg med langdistanse lørdag og mellomdistanse søndag riktig opplegg, er et av mange spørsmål Østmarka OK har fått svar på i sin runde med ris & ros etter at de sist helg arrangerete Veteranmesterskapet. Ellers ser det ut til at kart og premiering er noe som engasjerer.


Rundt regnet 1.000 starter ble gjennomført under Veteranmesterskapet, fordelt over to løpsdager på Gjelleråsen, i grensetraktene mellom Oslo og Romerike.

I etterkant av mesterskapet har arrangørene gjennomført en grundig spørreundersøkelse, som nå presenteres på arrangementets nettside.

Siden O-idretten er relativt unik på den måten at nesten alle løp har klasser for alle aldersgrupper bør tilbakemeldingene være nyttig lesing for alle som arrangerer O-løp.

Evaluering Veteranmesterskapet 2009 - 4 oversiktlige PDF-filer.

Om noen skulle ha noe på hjertet i sakens anledning er det bare å poste et innlegg her på OPN.no via "Skriv et innlegg" litt lenger ned på denne siden.

Er det for eksempel fornuftig å ønske større målestokk, større startintervall enn ett minutt, offsett-trykte kart i stedet for fargeprint, flere premier, er det riktig at veteranene har sitt eget mesterskap, skal mesterskapet være åpent for bedriftsløpere osv. osv.?



Mulig relevante artikler