Unge Buskerud-topper løper Over Skauen

I noen kretser skal ungdommen tilsynelatende bruke mest mulig tid til GPS-analyser og samvær med sin mentale i trener. Buskerudmodellen handler derimot om at det skal arrangeres løp og den beste treningen får man med startnummer på brystet. Det skaper aktivitet og gir resultater!



Nettavisen OPN.no har ikke full oversikt over ungdomsklassene, tross alt er det ikke der heltedyrkingen skal skje, selv om andre skulle mene så.

Men noe vi ikke kan unngå å legge merke til foran lørdagens Over Skauen i regi av Eiker O-lag er at barn av Buskerud, slike som Synne Strand, Sander Arntzen, Aslak Heimdal og Sturla Frydenlund, skal gi seg i kast med den 7 kilometer lange fellesstarten.

De som eventuelt måtte lure på hvem disse er, kan bare studere resultatlistene fra sommerens Hovedløp og eventuelle andre løp rundt om.

Løperne setter klubbene Asker (Synne og Sander løper for denne akershusklubben, men er opprinnelige liunger), Konnerud og Sturla, virkelig på kartet.

Den unge junioren Audun Heimdal skal bryne seg på løypa over 14 kilometer, i konkurranse mot blant andre NOM-vinner og eikersønn Øystein Sørensen.

Og en annen ung utøver i langløypa er Silje Arntzen, som skal ut i fellesstart mot blant andre Brit Volden.

Foruten dette har naturlig nok Eiker selv med en lang rekke løpere i både ungdomsklasser og i klassene for de over 17.

* Mer informasjon om Over Skauen hos Eiker O-lag på denne linken.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler