10Mila-vinner Halden Skiklubb er blant de mange klubber som har valgt Trimtex. Her representert ved Anne Margrethe Hausken Nordberg da hun var med og sikret klubben gull under NM-stafetten på Beitostølen høsten 2010. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

10Mila-vinner Halden Skiklubb er blant de mange klubber som har valgt Trimtex. Her representert ved Anne Margrethe Hausken Nordberg da hun var med og sikret klubben gull under NM-stafetten på Beitostølen høsten 2010. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Trimtex åpner kontor i Finland

Den norske leverandøren av teambekledning, Trimtex, vokser videre, også utenfor Norges grenser. Siste nytt nå er at bedriften fra Lillesand åpner eget kontor i Finland.


Trimtex satser videre på det finske markedet som en del av visjonene om å bli markedsledende på teknisk teambekledning i Norden. Draktene til det finske orienteringslandslaget er på plass og så er også Ben Lindström (43). Han er ansatt som country manager.

Lindström blir ansvarlig for å starte opp kontoret som blir lokalisert i Helsinki. Herfra skal det også rekrutteres selger til å betjene enda flere kunder. Lindström har jobbet med salg til bedrift og sportsbransje i mer enn femten år. Han er lidenskapelig opptatt av idrett, og er også skitrener på juniornivå.

Ny satsing
Trimtex utvikler, produserer og selger sportsklær, primært i spesialdesign, til idrettsklubber og til bedrifter. Hvert år produserer Trimtex 300 000 plagg. I 2011 oppnådde firmaet en omsetning på 64 mill. kroner. 15 mill. mer enn foregående år.

Trimtex har de siste to årene jobbet mot orienteringsmarkedet i Finland, og mange klubber har allerede oppdaget Trimtex.

- Vi har hatt god utviklingen innenfor orienteringsmarkedet. I fjor signerte vi også en 3-årig avtale med det finske landslaget, og vi ser stort potensial også innenfor skimarkedet i Finland, sier Mathias Danielsson som er salgsansvarlig i Sverige.

- Store muligheter
Ben Lindström ser frem til å ta fatt på oppgavene i Trimtex.

- Trimtex er en spennende bedrift som opplever god vekst. På orienteringsmarkedet gjør vi det allerede bra, og jeg ser store mulighet for ytterligere vekst.

Han legger imidlertid ikke skjul på at konkurransen blir hard, men mener at Trimtex konsept og kvalitet vil være utslagsgivende for mange kunder.

- Suppleringsmuligheter, topp kvalitet og levering på om lag 6 uker gjør oss definitivt konkurransedyktige. Det finske klubb og bedriftsmarkedet kommer garantert til å stifte bekjentskap med Trimtex fremover, sier Ben Lindström som starter sin nye jobb 1. juni i år.

Trimtex sin hjemmeside

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler