Nye NM-GULL til Bakken Rognstad og Moholdt

Lars Moholdt og Audhild Bakken Rognstad sikret seg NM-titler på søndagens mellomdistanser i skiorientering.


Landslagsduoen innledet helgen med seire på langdistansene lørdag, og var suverene også på søndagens NM-distanser.

– Formen er stigende, samtidig som o-teknikken har blitt gradvis bedre utover sesongen, sa Lars Moholdt som hadde over minuttet ned til hadelandsløperne Hans Jørgen Kvåle og Øyvind Watterdal, som delte sølvet.

I det krevende løypenettet som var preparert til helgens NM var det o-teknikken som avgjorde. Audhild Bakken Rognstad var i en klasse for seg i kvinneklassen.

– Jeg håper formen holder til EM og VM, for jeg gleder meg virkelig til de mesterskapene. Jeg har lyst på en plassering blant de seks beste, men jeg er først og fremst konsentrert på å få til gode løp hvor jeg føler jeg får ut mitt potensial, sa Bakken Rognstad.

---

NM skiorientering mellomdistanse
Austlid, Oppland - 3. februar 2013

Kvinner

1) Audhild Bakken Rognstad, Lillehammer 28.13, 2) Kajsa Richardson, Sverige 30.06, 3) Andrine Benjaminsen, Lillomarka 30.45, 4) Marta Ulvensøen, Tønsberg og omegn 30.54, 5) Maren Jansson Haverstad, Lierbygda 32.52, 6) Valborg Madslien, Lillehammer 35.32.

Menn
1) Lars Hol Moholdt, Wing 31.10, 2) Hans Jørgen Kvåle, Hadeland og Øyvind Watterdal, Hadeland 32.16, 4) Sindre Jansson Haverstad, NTNUI 32.18, 5) Martin Hammarberg, Sverige 32.31, 6) Peter Arnesson, Sverige 33.06.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler